Trio Hus er en byggmesterbedrift med lang erfaring og lidenskap for faget. Vi vet hvilke verdier det er viktige å ta vare på!

Siden 1992 har Trio Hus befestet sin posisjon i markedet som et sikkert og trygt valg for våre kunder. Dette har vi gjort ved å hele tiden jobbe med å levere kvalitet og stabilitet i vårt arbeid. Vi holder til i lyse kontorlokaler på løkkemyra. Se under Kontakt oss for veibeskrivelser og kart.

Vårt markedsområder er Kristiansund, Frei, Averøy og Tustna. Vi er i dag ca. 40 ansatte med lang erfaring, og en administrasjon med solid kompetanse.


Kunnskap og opplæring:

Trio Hus tar kunnskap og kompetanse på alvor. Vi ønsker å fremme god kvalitet og lidenskap i alle som jobber for oss. Svennebrevene og mesterbrevene til alle våre ansatte blir hengt opp og pryder våre lokaler med stolthet! Se vår kunnskapsvegg neste gang du er innom.

Vi har alle et samfunnsansvar innen vår egen bransje når det gjelder opplæring av framtidige gode håndverkere. Vi tar dette ansvaret på alvor! Som godkjent opplæringsbedrift tar vi inn lærlinger og praksisbrevkandidater hvert år. Vi sørger for at de får en fin og givende opplæringsperiode med tett oppfølging og evaluering. Vi setter krav til en stigende kunnskapskurve slik at de er klare for den store og avgjørende eksamen.


Inkluderende arbeidsliv:

Trio Hus er en IA-bedrift. Dette betyr at vi fremmer et godt og inkluderende arbeidsliv for våre ansatte og kommende arbeidere. Noen av fokusområdene vi har som IA-bedrift, er å få unge håndverkere ut i arbeidslivet, tilrettelegge arbeid til ansatte og innleide, og tett og aktivt oppfølging av sykemeldte.