Trio Hus er en trygg samarbeidspartner for ditt boligprosjekt!

Vårt mål er å realisere akkurat din boligdrøm. Kom innom oss for en uforpliktende prat, og gode råd for tekniske løsninger. Vi bistår med alt fra planlegging, arkitekt tjenester og prosjektering, til oppføring og ferdigstillelse. Vi har ansvarsrett som ansvarlig søker, ansvarlig prosjekterende og ansvarlig utførende. Dette gjør oss i stand til å sette opp din boligdrøm raskt og kostnadseffektivt. Ta kontakt for å høre hva mer vi kan tilby.Veien til drømmeboligen kan gjerne deles opp i ulike trinn.
Hvilket trinn er du på, og når passer det og involvere oss?


Har du allerede skissert din boligdrøm?
 - Send oss dine tegninger så finner vi ut om det er realiserbart og hva det vil koste å få boligen realisert. Vi innehar også programvarer og kompetanse for å lage korrekte tegninger til både søknad og utførelse.

Har du allerede ferdige tegninger av boligen klart?
-Tegninger av bygget og angivelse av utførelsen må varsles til naboer og meldes inn til kommunen for å få igangsettelse av boligen. Vi kan ta oppgaven som ansvarlig søker slik at vi ordner med «dokumentmølla» som hører med til prosjektet.

Har du allerede søkt boligen inn hos kommunen, og fått igangsettelse for oppføringen?
-Flott! Da gjenstår bare selve arbeidet på tomta. Hos oss vil du få en detaljert framdriftsplan med en ferdigstillelsesdato som gjør at du kan bare sette deg tilbake og glede deg til å ta over det nye huset.


Vanlige spørsmål og svar:

Er det mulig å endre litt på boligene underveis i byggeprosjektet?
-Boligen er ditt framtidige hjem og du vil selvfølgelig kunne få det akkurat slik du ønsker det. Vi bistår da med ulike valgmuligheter, og setter frister for når dette må være avklart. 


Hva gjør jeg om jeg ønsker et annet type gulv eller lignende enn hva som er beskrevet?
-Valg av personlige løsninger er en selvfølge når man skal realisere sitt drømmehjem. Hos oss får du en god oversikt over valgmuligheter og ulike momenter som man bør tenke på når man skal bygge sitt hjem. Dette gjelder alt ifra gulvtyper og listverk, til belysning og innredning.


Kan jeg utføre noe av arbeidet selv?
-Du kan utføre deler av arbeidet selv om du ønsker. Vi kan avsette en etasje eller bare noen rom som du selv utfører. Snakk med oss om hvor et eventuelt grensesnitt normalt bør ligge.

Jeg kjenner godt en lokal rørleggerbedrift og ønsker å benytte dem for min bolig. Kan jeg gjøre det gjennom dere?
-Som hoved entreprenør skal vi koordinere og stå ansvarlig for den komplette leveransen av din bolig. Dette gjør at vi må kvalitetssjekke alle utførende fag. Vi har godt kjennskap leverandører innen bolig og vet hvilke vi bør innhente pris ifra. Men har du ønske om å bruke en spesifikk bedrift, er det ingenting i veien for at vi kan vurdere den.