Trio Hus er distriktets eneste leverandør av Mesterhus, som er et av landets ledende hus kjeder. Som din lokale forhandler jobber vi hver dag etter kjedens motto: «Det blir som avtalt!».

Vårt mål er å realisere akkurat din boligdrøm. Kom innom oss for en uforpliktende prat, og ta med deg vår huskatalog hjem. Vi har leveransebeskrivelser og ferdige prislister på alle våre hus.

Som forhandler av Mesterhus tilbyr vi et bredt spekter av husmodeller. De er moderne boliger i ulike stilarter og størrelser som tilfredsstiller strenge krav til kvalitet, både når det gjelder byggeskikk, funksjonalitet og energiforbruk. Se mesterhus.no for mer info om våre boligtyper.

Vi bistår med alt fra planlegging, arkitekt tjenester og prosjektering, til oppføring og ferdigstillelse. Vi har ansvarsrett som ansvarlig søker, ansvarlig prosjekterende og ansvarlig utførende. Dette gjør oss i stand til å sette opp din boligdrøm raskt og kostnadseffektivt. Ta kontakt for å høre hva mer vi kan tilby.Veien til drømmeboligen kan gjerne deles opp i ulike trinn.
Hvilket trinn er du på, og når passer det og involvere oss?

Er du i drømmefasen og tenkeboksen? Lurer du på om boligdrømmen er mulig å realisere?
-Vi har ferdige prislister på våre hus og kan enkelt gi deg en god forståelse på hva det vil koste.

Har du allerede skissert din boligdrøm?
 -Som Mesterhus forhandler leverer vi ikke bare hus som man finner i katalogen. Send oss dine tegninger så finner vi ut om det er realiserbart og hva det vil koste å få boligen realisert.

Har du allerede tegninger av boligen klart?
-Tegninger av bygget og angivelse av utførelsen må varsles til naboer og meldes inn til kommunen for å få igangsettelse av boligen. Vi kan ta oppgaven som ansvarlig søker slik at vi ordner med «dokumentmølla» som hører med til prosjektet.

Har du allerede søkt boligen inn hos kommunen, og fått igangsettelse for oppføringen?
-Flott! Da gjenstår bare selve arbeidet på tomta. Hos oss vil du få en detaljert framdriftsplan med en ferdigstillelsesdato som gjør at du kan bare sette deg tilbake og glede deg til å ta over det nye huset.

Vanlige spørsmål og svar:

Er det mulig å endre litt på boligene eller kommer de kun slik som vist i katalogen?
-Boligen er ditt framtidige hjem og du vil selvfølgelig kunne få det akkurat slik du ønsker det. Bruk katalogen som inspirasjon, og skissèr hvilke endringer du ønsker utført.

Kan jeg utføre noe av arbeidet selv?
-Du kan utføre deler av arbeidet selv om du ønsker. Vi kan avsette en etasje eller bare noen rom som du selv utfører. Snakk med oss om hvor et eventuelt grensesnitt normalt bør ligge.

Jeg kjenner godt en lokal rørleggerbedrift og ønsker å benytte dem for min bolig. Kan jeg gjøre det gjennom dere?
-Som hoved entreprenør skal vi koordinere og stå ansvarlig for den komplette leveransen av din bolig. Dette gjør at vi må kvalitetssjekke alle utførende fag. Vi har godt kjennskap leverandører innen bolig og vet hvilke vi bør innhente pris ifra. Men har du ønske om å bruke en spesifikk bedrift, er det ingenting i veien for at vi kan vurdere den.

Hva gjør jeg om jeg ønsker et annet type gulv eller lignende enn hva som er beskrevet?
-Valg av personlige løsninger er en selvfølge når man skal realisere sitt drømmehjem. Hos oss får du en god oversikt over valgmuligheter og ulike momenter som man bør tenke på når man skal bygge sitt hjem. Dette gjelder alt ifra gulvtyper og listverk, til belysning og innredning.